Luxury yachts and patrol boats from Finland

Utforska Nord Star
Jan 19 – 27, 2019 Boot Düsseldorf

Düsseldorf, Germany

Feb 8 – 17, 2019 Vene 19 Båt

Helsinki, Finland

Mar 1 – 10, 2019 Allt för sjön

Stockholm, Sweden

Mar 20 – 24, 2019 Sjøen for alle

Oslo, Norway

Nylund's Boathouse ny återförsäljare i Finland

Nylund's Boathouse ny återförsäljare i Finland

Vi är stolta över att kunna meddela att Nylund's Boathouse tar över försäljningen av Nord Star båtar i Finland. Samarbetet med Bike & Boat World har upphört.

Återförsäljare
New Sport series launched

New Sport series launched

See our newest model, Sport 25, available as open or with T-top.

Boat range
Finsk kvalitet och hantverk

Finsk kvalitet och hantverk

Traditionell kvalitet och förstklassig standard, våra båtar är tillverkade av erfarna hantverkare i moderna utrymmen. Välj den perfekta båten för dina behov från det omfattande Nord Star sortimentet. Valet är ditt, men kom ihåg, oavsett vilken Nord Star du väljer så kommer den alltid att vara handgjord i Finland.

Läs mer om vårt ursprung
Högkvalitativt båtbyggande sedan 1920-talet

Högkvalitativt båtbyggande sedan 1920-talet

Linex-Boat Oy är ett familjeföretag som tillverkar moderna båtar av hög kvalitet för både nöje och professionellt bruk. Den robusta strukturen förenat med elegant design är resultatet av en långsiktig tradition av noggrann planering, treaditionellt hantverk och moderna arbetsmetoder. En Nord Star är en investering i pålitlighet, säkerhet och kvalitet - oavsett väder eller tid på året.

NS49 SCY

NS49 SCY

Nord Star 47SCY har uppgraderats och på grund av detta harr båtens modellnamn ändrats från Nord Star 47 SCY till Nord Star 49 SCY. Skrovet på NS 47 SCY har förlängts och anpassats för D8 motorerna från Volvo Penta. De nyligen utkomna D8 motorerna med IPS drev är större och tyngre än de motorer som användes som referens när båten blev designad. För att uppnå maximal prestanda för båten förlängs skrovet med 70cm. Den totala längden på Nord Star 49 SCY är 15,45 m.

Read more

Skaffa din egen Nord Star