Luxury yachts and patrol boats from Finland

Utforska Nord Star
Jan 20–28, 2018 boot Düsseldorf

Düsseldorf, Germany

Feb 9–18, 2018 Vene 18 Båt

Helsinki, Finland

Mar 2–11, 2018 Allt för sjön

Stockholm, Sweden

Mar 14–18, 2018 Sjøen for alle

Oslo, Norway

Finsk kvalitet och hantverk

Finsk kvalitet och hantverk

Traditionell kvalitet och förstklassig standard, våra båtar är tillverkade av erfarna hantverkare i moderna utrymmen. Välj den perfekta båten för dina behov från det omfattande Nord Star sortimentet. Valet är ditt, men kom ihåg, oavsett vilken Nord Star du väljer så kommer den alltid att vara handgjord i Finland.

Läs mer om vårt ursprung
Högkvalitativt båtbyggande sedan 1920-talet

Högkvalitativt båtbyggande sedan 1920-talet

Linex-Boat Oy är ett familjeföretag som tillverkar moderna båtar av hög kvalitet för både nöje och professionellt bruk. Den robusta strukturen förenat med elegant design är resultatet av en långsiktig tradition av noggrann planering, treaditionellt hantverk och moderna arbetsmetoder. En Nord Star är en investering i pålitlighet, säkerhet och kvalitet - oavsett väder eller tid på året.

NS49 SCY

NS49 SCY

Vår senaste modell av Nord Star båtar, NS47SCY har uppgraderats och på grund av detta, kommer båtens modellnamn att ändras från Nord Star 47 SCY till Nord Star 49 SCY. Skrovet på NS 47 SCY har förlängts och anpassats för D8 motorerna från Volvo Penta. De nyligen utkomna D8 motorerna med IPS drev är större och tyngre än de motorer som användes som referens när båten blev designad. För att uppnå maximal prestanda för båten förlängs skrovet med 70cm. Den totala längden på Nord Star 49 SCY är 15,45 m.

Skaffa din egen Nord Star